Южна Дакота

Преглед на обявите

Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Южна Дакота

Имоти за продажба в Южна Дакота

Южна Дакота е огромна, слабо населена страна на Средния Запад на САЩ. Тук е грандиозният Национален парк Black Hills, където има две исторически паметници, издълбани в гранитната скала: планината Rushmore, в чест на четиримата американски президенти, и паметникът на Crazy Horse, който припомня известния племенен вожд.

Столицата му е Пиер. Южна Дакота граничи на север с Северна Дакота, на юг с Небраска, на изток с Айова и Минесота, на запад с Уайоминг и Монтана.

Южна Дакота има третия най-висок процент от индианците в страната след Аляска и Ню Мексико. Много от тях са от племената на Дакота, Лакота и Накота, които заедно съставляват сиукската нация.

Пазарите на недвижими имоти в страната със сигурност са по-активни това лято, а антагонизмът на купувачите се проявява в редица бързи продажби над търсената цена. Средната продажна цена на имотите за продажба в Южна Дакота се е увеличила с 6,5%.

Имотите за продажни цени в Южна Дакота са още по-вероятно да нараснат в сравнение с тези, които все още не са регистрирани, но продажбите и новите обяви могат да сложат край на лятото на растеж. Все още има повече купувачи, отколкото продавачи на имоти за продажба в Южна Дакота в повечето ценови и жилищни категории, така че цените ще продължат да нарастват, докато ситуацията се промени. За 12-месечния период между юли 2017 г. и юни 2018 г. очакваните продажби в региона на Сиукс Фолс са се увеличили с 5,1%.

Също така Rapid City е интересно място, където търсите имот за продажба в Южна Дакота. Има типични сгради и много възможности за хора, които търсят добра инвестиция в имот за продажба в Южна Дакота.

  •  
    Преместване в Южна Дакота. Емигрирайте и живейте в Южна Дакота

    Много дълги, почти безкрайни пътища, обгърнати от най-красивите залези, потопени в необятните прерии ... днес ще ви отведем на много специално място, което ще ви направи безмълвни! Често се чудим за идеалното място да започнем от нулата. Е, ние от Realigro сме анализирали за вас нация, в която да се ...

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 17017

За продажба По-голям от петстаен, Южна Дакота, Sioux Falls, Sioux Falls, Sioux Falls

Reserved negotiation
За продажба
По-голям от петстаен

58 m²
отличен
UNAVAILABLE
Cod. 7125

За продажба Земеделска земя, Южна Дакота, Pierre, Pierre, Pierre

26,754.88BGN
За продажба
Земеделска земя

25 m²
Земя за продажба! 100 фута х 200 фута. Ница площ. Публична вода, газ и електрически разположение. Също така много в съседство е на разположение!!
UNAVAILABLE
Карта, движение на цените и статистики
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB